Dialogisk PraxisDialogisk Praxis

Välkommen till oss!

I familjerådgivning förs inga journaler och vi arbetar under sträng sekretess. Den som vill kan vara anonym.

 Målsättningen är att tillsammans med paret hitta nya sätt att samtala och att öka förståelsen för varandras behov och olikheter.

Vi beaktar barnperspektivet och gör de vuxna medvetna om barns behov. Om vi får kännedom om att ett barn far illa är vi skyldiga att anmäla det till socialtjänsten. 

 

Inom ramen för familjerådgivning finns även Mehdi Ghazinour, socionom och leg psykoterapeut. Han har lång erfarenhet från en rad områden såsom parterapi, individualterapi, handledning och undervisning. Dessutom finns även Johanna Persson som medarbetare i vår familjerådgivning. Johanna är socionom, har arbetat med samarbetssamtal och föräldrarådgivning inom socialtjänsten och har mångårig erfarenhet av kommunal familjerådgivning.

 

Vi erbjuder också samtal på engelska (Monica) och persiska (Siamak, Mehdi) och samtal med tolk. Vi erbjuder dag- och kvällstider samt tider under helger. 

 

Ni som är skrivna i Danderyds kommun, Sollentuna kommun, Täby kommun eller Österåkers kommun och som söker familjerådgivning har rätt till fem samtal till subventionerat pris. Ni är välkomna att kontakta oss direkt, eftersom vi är listade hos dessa kommuner. 

 

Avgiften är 350:- per samtal (Danderyd och Täby) eller 400:- per samtal (Sollentuna). Bor  ni i Österåker behöver ni en rekvisition som ni hämtar hos kommunen. Avgiften är 350:-.

Vid återbud senare än 24 timmar i förväg debiteras hela summan.

Välkommen att ringa oss under telefontiden 12.30 - 13.00. Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8.00 - 17.00. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt. 

Du når oss på telefon 0760-51 51 63 (Monica) eller 073-70 80 130 (Siamak). Du är också välkommen att kontakta oss via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

                     Vår mottagning finns på Svärdvägen 11, plan 3 nära Mörby centrum.

 

                           Vi finns även i Uppsala på Drottninggatan 12 2 tr (Monica).  

 

 

Familjerådgivning