Välkommen till oss!

I familjerådgivning förs inga journaler och vi arbetar under sträng sekretess. Den som vill kan vara anonym.

Vi arbetar ofta två familjerådgivare i samtalen. Målsättningen är att tillsammans med paret hitta nya sätt att samtala och att öka förståelsen för varandras behov och olikheter.

Vi beaktar barnperspektivet och gör de vuxna medvetna om barns behov. Om vi får kännedom om att barn far illa är vi skyldiga att anmäla det till socialtjänsten. 

Vi erbjuder samtal på engelska och persiska och samtal med tolk. Vi erbjuder dag- och kvällstider samt tider under helger. 

Ni som är skrivna i Danderyds kommun, Sollentuna kommun, Solna stad eller Täby kommun och som söker familjerådgivning har rätt till fem samtal till subventionerat pris. Ni är välkomna att kontakta oss direkt, eftersom vi är listade hos dessa kommuner. 

Avgiften är 350:- per samtal (Danderyd och Täby), 455:- per samtal (Solna stad) eller 400:- per samtal (Sollentuna). Samtalen är 1,5 timme långa.

Vid återbud senare än 24 timmar i förväg debiteras hela summan.

Välkommen att ringa oss under telefontiden 12.30 - 13.00. Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8.00 - 17.00. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt. 


Ni når oss på telefon 0760-51 51 63 (Monica) eller 073-70 80 130 (Siamak). Ni är också välkomna att kontakta oss via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Ni som vill söka privata parsamtal eller andra av våra erbjudanden hänvisar vi till fliken "Vi erbjuder".

                            Vår mottagning finns på Svärdvägen 11 nära Mörby centrum.

Vi arbetar även i Uppsala på Drottninggatan 12, 2 tr  

 

 

Familjerådgivning